Ik wil een Kip (in West)

Tok

MidWest

Schermafbeelding 2015-02-19 om 00.17.58

Rondscharrelende kippen, wurmpjes pikkend op het schoolplein van Midwest. En af en toe eitjes ophalen van eigen kippen. Dat kan! Buurtbewoners en directe buren van Midwest krijgen de mogelijkheid om deel te nemen in een collectief kippenhok.

Hoe werkt het?

Als deelnemer kan je je groente-afval voeren aan de kippen en ca. eens in de twee weken je eigen eitjes ophalen. Het aantal is afhankelijk van de leg, maar naar verwachting kan je iedere maand een doosje ophalen. Als je op het juiste tijdstip komt, kan je ze zelf onder de kip vandaan halen.

We beginnen begin april, dan wordt er nog niet veel gelegd. Maar met Pasen rekenen wij op volle inzet van onze kippen. Het plan is om dit jaar ook bevruchte eieren te laten uitbroeden en zo een tweede hok te vullen. De haantjes zullen we (laten) slachten tegen de tijd dat ze gaan kraaien. De…

View original post 142 woorden meer

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op februari 19, 2015 om 1:46 am en is opgeslagen onder Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: